Wij zijn er op tijd bij!

De afgelopen zomermaanden is het misschien een beetje mañana mañana geweest maar bij Printadvise zijn we druk aan het werk. Want zodra het september wordt, dan fietsen we zo het jaar uit is onze ervaring. We willen niet mokken dat de bedrukte bekers te laat zijn, houden niet van wijn ná het feestje, vinden het zonde als de kerstkaart op Blue Monday op de mat valt en balen ervan als we de nieuwe kalenders al meteen naar februari moeten omslaan. Balen van dit soort bloopers voorkomen we eenvoudig door een goede planning en tijdige bestelling. En daarom zijn wij er op tijd bij!

Uitgebreid assortiment

Najaar acties in je winkel(keten), geschenken naar je gewaardeerde relaties, merchandise, gepersonaliseerde bedrijfskleding of onweerstaanbare give-aways: we zorgen dat alles op tijd bij jou of je relatie is. Kun jij indruk maken met je verrassende borrelplank, luxe wijndoos, duurzame tas, handige notitieblok, onmisbare agenda, speciale flessenhanger, attente kaart of must- have kalender. Helemaal in de uitstraling van jouw organisatie.

We pakken je ook nog in

Naast het organiseren en leveren van elk denkbare printopdracht nemen we ook de zorg van het assembleren, inpakken en versturen voor je uit handen. Superhandig voor uitlevering van winkel POS materialen naar verschillende filialen en locaties door heel Nederland bijvoorbeeld. Dit doen we voor landelijke organisaties als New York Pizza, Ziengs en Groenrijk. Zij hebben ervaren: Printadvise, met de s van Service.

Ben jij er op tijd bij?

Om te voorkomen dat jij (en wij 😉) straks tegen stress en te veel druk aanlopen willen we je er vriendelijk aan herinneren om op tijd je materialen te organiseren en bestellen. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen, wij zijn jouw externe collega voor al je grafische wensen en uitdagingen! En wij zijn er op tijd bij, Zodat jij je kunt wijden aan jouw core taken: Het genereren van campagnes, traffic en sales voor je eigen bedrijf.

Van harte welkom

Wandel gerust binnen aan de Muntstraat 15 in Oosterhout, voor een uitgebreide kennismaking of browse de website voor referenties en meer informatie over wie we zijn en wat we doen. Je bent van harte welkom.

Wij zijn er op tijd bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Chat openen
Heb je een vraag? Stuur een Whatsapp!